Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantric Intimacy Weekend Intensive by Pantra

December 15 @ 9:45 am December 16 @ 6:00 pm

✻✻TANTRIC INTIMACY WEEKEND INTENSIVE by PANTRA✻✻

❈Verlang jij meer diepgaande intimeit in jouw leven?❈

❈Vind jij het lastig om echt diep contact met anderen toe te laten en te delen; of ‘rauw’, eerlijk en ‘open’ te zijn en écht te zeggen wat jij eigenlijk écht denkt en voelt?❈

❈Voel jij de wens om dit met jezelf te onderzoeken en dit in een geborgen kring met anderen te verdiepen en te delen?❈

In deze Tantric Intimacy Weekend Intensive nemen we twee dagen de tijd om met behulp van jezelf, een vaste groep en de oefeningen waartoe wij je toeuitnodigen, een diepere kijk te nemen en ervaringen aan te gaan die betrekking hebben op jouw intimiteitsbeleving.

Tijdens deze twee dagen, richten we ons op het aangaan van een ‘ware’ verbinding als basis van intimiteit. Het aangaan van een ware verbinding met jezelf, een ander en de wereld om je heen. Om deze gezonde en gegronde basis te kunnen ervaren nodigen we je uit om ‘naakt’ te zijn. Naakt, ofwel helemaal open en eerlijk, te zijn in je communicatie, in je wensen en verlangens. Hoe intiem dichtbij kun jij je bij een ander voelen als deze helemaal open en eerlijk is tegenover jou? Hoe versterkt het de verbinding met jezelf als je eens wat dieper gaat onderzoeken wat nu eigenlijk echt waar is voor jou početna stranica? Misschien ontdek je aangeleerde overtuigingen en gewoontes die voor jou eigenlijk niet meer passend voelen?

Naast expressie geven AAN en comminiceren WAT in ons leeft is het werken en in contact staan met ons eigen lichaam en het lichaam van een ander een grote ingang tot diepere intimiteit. Ben jij ooit met alle aandacht en rust, helemaal in lijn met jouw verlangens, door iemand anders aangeraakt? Hoe vaak raak jij met alle aandacht, zelfs voorbij aan je vingertopppen, iemand anders aan? Wat weerhoudt jou ervan dit te ervaren? Tijdens deze Intensive gaan we ons eigen lichaam, maar ook het lichaam van een ander alle warme liefde en aandacht schenken waar het naar verlangt en leren we aan de hand van The Wheel of Consent hoe we kunnen communiceren HOE en WAAR we aangeraakt willen worden en WAAR en HOE jij wil, dat iemand anders jou aanraakt. Zo mogen al onze verlangens gehoord worden.

Voor dit weekend creëren we samen een veilige setting, waarin we onze lagen afwerpen en op zoek gaan naar wat ‘echt’ en ‘waar’ is in ieder moment. ‘Waar’ en ‘echt’ kan nu iets heel anders zijn dan over tien minuten en is vaak niet constant. Wat we wel constant gaan maken, is dat we dit bij onszelf blijven checken en met onze omgeving blijven communiceren. Zowel in woordelijke taal, expressie als in aanraking. We werken met tantrische meditatie technieken, dynamische Osho technieken, expressie (in beeld en geluid), muziek, meditatie/transreizen, Wheel of Consent, authentic relating, dans, lichaamswerk, massage en aanraking.

Samengevat, tijdens dit weekend ervaar je;
☼ Rauw, eerlijk en open communiceren
☼ Grenzen aanvoelen en communiceren
☼ Jouw behoeftes en wensen ontdenken en uiten
☼ Tantrische aanraking technieken op basis van Wheel of Consent
☼ Expressie geven aan wat diep binnen in jou leeft
☼ Het leren kennen en werken met je eigen ‘schaduwen’
☼ Het releasen van vastzittende emoties
☼ Bewust worden van aangeleerde gewoontes en overtuigingen
☼ Jouw behoeftes en wensen ontdenken en uiten
☼ Jezelf als ‘veilige’ en gezonde basis ervaren
☼ Diepere lagen van initimeit verkennen en beleven

Programma:

Zaterdag
09.45: Inloop
10.00: Sessie 1
13.00: Lunch pauze
14.15: Sessie 2
17.15: Einde dag 1

Zondag
08.45: Inloop
09.00: Sessie 1
12.00: Lunch pauze
13.15: Sessie 2
17.15: Einde Weekend Intensive

✻✻✻

~ VOOR WIE? ~
Dit weekend is voor iedereen, vanaf 18 jaar, toegankelijk.
Ervaring met tantra is niet nodig, al kan het wel ondersteunend zijn als je enige ervaring hebt of als je onze workshops voorafgaand aan deze intensive hebt gevolgd.

𝑂𝑝 20 𝑛𝑜𝑣𝑒𝑚𝑏𝑒𝑟; 𝐼𝑛𝑡𝑖𝑚𝑎𝑐𝑦: 𝑅𝑎𝑑𝑖𝑐𝑎𝑙 𝐻𝑜𝑛𝑒𝑠𝑡𝑡𝑦 (𝑧𝑖𝑒 𝑒𝑣𝑒𝑛𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑜𝑝 𝐹𝑎𝑐𝑒𝑏𝑜𝑜𝑘)
𝑂𝑝 3 𝑑𝑒𝑐𝑒𝑚𝑏𝑒𝑟; 𝐼𝑛𝑡𝑖𝑚𝑎𝑐𝑦: 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑐𝑖𝑜𝑢𝑠 𝑇𝑜𝑢𝑐ℎ (𝑧𝑖𝑒 𝑒𝑣𝑒𝑛𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑜𝑝 𝐹𝑎𝑐𝑒𝑏𝑜𝑜𝑘)

Als het nog heel nieuw en spannend voor je voelt om deel te nemen, dan kunnen we je aanraden om aan één van deze twee (of bij voorkeur beide) workshops deel te nemen. Tijdens deze workshops bouwen we aan de grondbeginselen van tantrisch in verbinding zijn en komen de thema’s als grenzen aangeven, verlangens uiten en met aandacht aanraken stap voor stap aan bod.

𝐒𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧/𝐊𝐨𝐩𝐩𝐞𝐥𝐬
Zowel als stel/koppel (op vriendschappelijk of romantische basis), of als single ben je welkom voor onze intensive. Voor sommige intiemere oefeningen zullen we aangeven dat je iemand uitkiest die voor jou fijn/veilig voelt (je vaste partner of goede vriend/vriendin), maar houd er als stel/koppel ook rekening mee dat er ook veel ‘gemixte’ opdrachten zullen zijn waarin je allebei wordt uitgenodigd je eigen weg, los van elkaar, te vinden.

✻✻✻

~ GRENZEN & VEILIGHEID ~
𝐖𝐚𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐰𝐞𝐥/𝐧𝐢𝐞𝐭?
Bij een thema als intimiteit staan grenzen en veiligheid voorop.
Belangrijkste daarin is dat iedere oefening die we dit weekend aanbieden een uitnodiging zal zijn waarvan jij bepaalt of je er op in gaat of niet. Je hoeft niks te doen wat niet goed voelt, om welke reden dan ook.
Daarnaast stellen we een duidelijk kader rondkom seksualiteit. Tijdens bepaalde oefeningen is het mogelijk dat er een sensuele of seksuele energie opkomt. Deze energie is helemaal welkom en we vragen je daar eerlijk over te communiceren. Echter, tijdens dit gehele weekend vragen we je geen fysieke seksuele handelingen uit te voeren (geen gerichte aanraking gefocust op geslachtsdelen). Ook buiten de workshop uren om willen wij je uitnodigen hier aan gehoor te blijven geven en daarmee te kiezen voor het helemaal verwerken van deze processen binnen in jezelf, alvorens je deze ervaringen in aanraking brengt met een ander op seskueel uitvoerend niveau. Als je na het weekend hierin wil experimenteren staat dat je natuurlijk vrij en kan dat ook van toegevoegde waarde zijn.

𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞𝐬
Wanneer je gediagnostiseerd bent met enige psychische problematiek (wij noemen het liever: uitdagingen) dan vragen wij je om ons hier via een e-mail van op de hoogte te stellen.
Er kunnen heftige processen getriggerd worden tijdens de oefeningen welke helend kunnen uitwerken, maar graag stellen wij samen met jou zeker dat jij dit zelf kan dragen en dat je daar ook in je directe (thuis)omgeving een draagvlak voor hebt.

𝐋𝐢𝐜𝐡𝐭𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐫𝐬
Tijdens dit weekend hebben we een team dat ons komt ondersteunen waaronder twee lichtwerkers. Dit zijn twee personen met een therapeutische achtergrond die je kunnen ondersteunen of opvangen als triggers in je emotie even teveel worden en wij daar (omdat we de gehele groep begeleiden) even niet volledig persoonlijk op in kunnen gaan.

✻✻✻

~ WIE ZIJN WIJ ~
Wij zijn Kjell Doggen en Madelief de Graaf en hebben samen het platform Pantra opgericht, vanuit waar wij internationaal (tot heden Europees) verschillende verbinding –en tantra workshops geven en mannen, vrouwen en soulcirkels faciliteren. Daarnaast begeleiden we ceremonies (Ecstatic Dance), Dj’t Kjell Ecstatic Dance muziek en geeft hij Reiki behandelingen en is Madelief veel betrokken in vrouwen -en lichaamswerk. Samen bouwen we ook vaak mee aan conscious communities. We hebben beiden jaren ervaring met het coachen, ondersteunen en begeleiden van persoonlijke processen, zowel in tantra als in energetisch werk en Madelief in kunstzinnige therapie beeldend (een therapie vorm waarbij het maken van kunst op papier en met lichaam centraal staat).

✻✻✻

~ PRAKTISCHE INFORMATIE ~
𝐃𝐚𝐭𝐮𝐦 & 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞
Zaterdag (15 december) inloop om 09.30 uur en beginnen we de openingscirkel om 10.00 uur, dus zorg dat je tijdig aanwezig bent. We ronden de workshopdag uiterlijk om 18.00 uur af.
Zondag (16) december starten we om 09.00 uur en ronden we de workshopdag uiterlijk om 18.00 uur af.
Locatie: Wajid Osho Centrum, Prins Hendrikplein 1, Den Haag.
Zowel vanaf station Den Haag Centraal als vanaf Station Den Haag HS bereikbaar met tram 16, uitstappen op tramhalte Van Speijkstraat (Oost).

𝐊𝐨𝐬𝐭𝐞𝐧
De (minimale) deelnamebijdrage is €120,- (€60,- voor aanmelden en €60,- op locatie voor aanvang van Weekend Intensive, graag contant betalen) voor het hele weekend. Hiermee kunnen wij de gemaakte kosten voorzien. We beseffen ons dat €120,- voor twee dagen als een flink bedrag kan aanvoelen, maar zien ook dat het anderzijds een relatief laag bedrag is voor wat wij aanbieden. Aan het einde van het weekend staat het je dan ook vrij om, als je dat kan en daar behoefte toe voelt, als waardering extra te doneren.

𝐒𝐡𝐨𝐩
Tijdens dit weekend zal er een kleine shop, bestaande uit artikelen die voortvloeien uit onze andere hobby’s en vaardigheden. Hier kun je terecht voor heerlijke, natuurlijke en door ons zelfgemaakte massage oliën, tincturen en smudge sticks. Daarnaast zijn Liefwerks milieuvriendelijke post –en kerstkaartjes verkrijgbaar en kun je bij Kjell een Reikibehandeling boeken. In de shop kun je zowel contant als met PIN betalen.

𝐄𝐭𝐞𝐧 & 𝐝𝐫𝐢𝐧𝐤𝐞𝐧
Het eten dat jij nodig hebt om deze workshop intensive goed dor te komen voorzie je zelf.
Je kunt zelf een lunchpakket meenemen en gedurende de dagen zal er genoeg ruimte zijn voor eet en rust pauzes. Het Wajid Osho Centrum bevindt zich in één van de gezelligste buurten van Den Haag (Zeeheldenkwartier) en er zijn in de straat genoeg gezellige eettentjes te vinden (ook veel vegetarische/biologische mogelijkheden) zoals “Buddha Bowl” direct naast het centrum.
Tijdens de workshop dagen voorzijn wij gratis thee, water en fruit en voor een kleine bijdrage zal er ook cake/bananenbrood aanwezig zijn.

𝐒𝐥𝐚𝐩𝐞𝐧
Woon jij heel ver weg en wil je toch deelnemen aan de intensive zonder uren in de auto op en neer te hoeven rijden? Slapen kan in het Wajid Osho Centrum voor een kleine bijdrage. Je kunt vanaf 18.00 uur de slaapzaal in, maar de volgende ochtend dien jij en al je slaapspullen voor 09.00 uur de slaapzaal te hebben verlaten. Een overnachting kun je boeken door contact op te nemen met Nandita van het Wajid Osho Centrum via: nandita@wajid impotenciastop.pt.nl
Zij zal de verdere prijs -en informatie met je bespreken.
Mocht je graag een andere slaapplek willen in Den haag? Neem contact op met ons via een privébericht of plaats een berichtje in de discussie van dit event; samen vinden we een oplossing.

𝐌𝐞𝐞𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐖𝐚𝐣𝐢𝐝 𝐎𝐬𝐡𝐨 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐦
Je bent uitgenodigd om dit weekend verder gratis deel te nemen aan de andere activiteiten die op de zaterdag (15 december) in het Wajid Osho Centrum plaats vinden.
Meditatie/osho video. tijd: 18.30-20.00
Dansmeditatie: 20.30-21.30
Vrij dansen: 21.30-00.30

𝐌𝐞𝐞𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧
– eigen handdoek/omslagdoek en dekentje voor bij massages
– schrijfboekje en pen
– comfortabele, loszittende kleding waarin je fijn kunt bewegen
– warme sokken (schoenen zijn niet toegestaan in de zaal)
– iets voor op het altaar (als je dat hebt en fijn vindt)
– contant entreegeld (en extra voor eventuele donatie, aankopen in de winkel (dit kan ook met PIN) of voor de cake/bananenbrood)
– lunchpakket/eten

✻✻✻

~ AANMELDEN ~
Aanmelden kan via het inschrijfformulier welke je kunt vinden in de ticketlink van dit evenement.
Na je aanmelding, maak je het startbedrag van €60,- naar ons over. Na ontvangst van het startbedrag sturen we je een e-mail ter bevestiging en plaatsen we jouw naam op de deelnemerslijst in het evenement. De overige €60,- betaal je (contant) op locatie voor aanvang van de weekend intensive.
Weer er snel bij want we hebben slechts een maximum aantal van 25 plekken beschikbaar omdat we de kracht van het groepswerk in een intieme setting willen waarborgen.

Wij kijken er naar uit om jou te mogen begroeten, ontmoeten en om met jou te verbinden tijdens dit weekend.

Kjell en Madelief

Pantra

Pantra

https://www.facebook.com/Pantrajourneys

Wajid Osho Meditatie Centrum

Prins Hendrikplein 1
Den Haag, 2518 JA Netherlands
+ Google Map
http://www.wajid.nl/

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close